juiste spat borden

Het is weer herfst! Kies het juiste spatbord voor uw fiets

De regen hangt in de lucht, het waait en de bladeren vallen weer van de bomen; de herfst is begonnen! Voor sportieve fietsers betekent dit dat ze vaker te maken zullen krijgen met een nat parcours. Hierdoor kunnen ze niet meer zonder gezicht vol modder terugkomen van een ritje uit het bos. Romantisch is het wel, maar het liefst beschermt u zichzelf natuurlijk een tegen al dat opspattende water en modder. Voor iedere sportieve fietser is het al bekend, maar de beste bescherming tegen opspattend water en modder is natuurlijk een degelijk afneembaar spatbord.

Sportieve spatborden

Een goed spatbord dat je beschermt tegen opspattend water en modder is dé oplossing voor een schone fietsrit. Wij bieden een breed assortiment aan spatborden, zodat elke sportieve fietser bij ons een geschikt spatbord kan vinden. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een permanent spatbord of een spatbord dat afhankelijk van het weer op uw fiets gemonteerd kan worden.

    • Verwisselbare spatborden

We hebben zelfs snel verwisselbare spatborden, die gemaakt zijn om vliegensvlug gemonteerd en gedemonteerd te kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de AssSaver, die ontworpen is om overal mee naar toe te nemen. De snel verwisselbare spatborden hebben echter nog meer voordelen: ze zijn aantrekkelijk laag geprijsd en zijn voorzien van een creatieve opdruk. In de afbeelding ziet u de Riesel AssSaver, die zich kenmerkt door deze opdruk, maar ook de varianten van XLC en Selle San Marco hebben een mooi design.

    • Permanente spatbord

Ook als u liever een permanent spatbord of een steviger spatbord heeft, kunnen wij u helpen. Een van de beste merken als het gaat om sportieve spatborden voor sportfietsen is SKS. Ze zijn groter dan de verwisselbare spatborden en gemaakt van een steviger materiaal waardoor ze robuuster en stabieler zijn. Ondanks het feit dat ze niet ontworpen zijn om gemakkelijk los te gaan, zijn ze wel heel eenvoudig te bevestigen, zonder het gebruik van gereedschap! Klik ze eenvoudig op uw fiets en u bent direct beschermd tegen modderige omstandigheden.

Spatborden als set of los

Verder kunt u kiezen uit spatborden de voor- of achterkant van uw fiets of voor sets spatborden voor beide wielen. Ook als u de voorkeur heeft voor een bepaald merk kunnen wij u helpen. Of het nu gaat om een SKS spatbord, Riesel spatbord, XLC spatbord of een Selle San Marco spatbord, wij hebben het allemaal voor u klaarliggen. Of u nu een racefiets, een cyclocrossfiets of een mountainbike hebt, wij kunnen voorzien in al uw spatbordbehoeften!

Spatbord voor de stadsfiets

Ook de stadsfietser kan bij ons terecht voor een breed aanbod aan spatborden. De beste stadsfiets spatborden zijn nog altijd de stalen spatborden. Dit zijn permanente spatborden die eenvoudig zonder gereedschap aan te brengen zijn. Uiteraard kunnen ze ook eenvoudig gedemonteerd worden als deze toe zijn aan vervanging of als u graag wat anders wilt. Wij hebben zowel Cortina spatborden als SKS spatborden. Deze spatborden dekken de hele band af, waardoor u er van verzekerd bent dat u niet vies wordt op de fiets.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp