Moederfiets kopen

Categorieën

Moederfiets kopen

Vindt u het heerlijk om met uw kind voor- of achterop te fietsen, maar is dat met uw huidige fiets niet makkelijk? Dan bent u bij Transportfiets Online aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk diverse moederfietsen in het assortiment, waardoor u gemakkelijk kunt fietsen met uw kind(eren) en zelfs extra bagage mee kunt nemen. Onze moederfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en uitvoeringen, zodat er altijd wel een fiets bij zit die geheel naar uw wens is. Dus wilt u graag een moederfiets kopen? Neem dan snel eens een kijkje in het assortiment van Transportfiets online.

Over onze moederfietsen

Bij Transportfiets online vinden wij het belangrijk dat de moederfietsen veilig zijn, het gaat hierbij tenslotte om uw kinderen. Daarom zijn onze moederfietsen uitgerust met een dubbelpootstandaard en stuurvergrendeling, waardoor u gemakkelijk en veilig uw kinderen van de fiets kunt tillen. Ook hebben deze fietsen bredere banden en versnellingen, zodat u zonder moeite weg kunt fietsen met uw kinderen. Dankzij de moederfietsen van Transport online is fietsen met uw kinderen helemaal niet moeilijk.

Over Transportfiets online

Transportfiets online is een webshop waar u terecht kunt voor de aanschaf van een nieuwe fiets of fietsaccessoires. Transportfietsen zijn praktische, mooie en trendy fietsen die niet meer weg te denken zijn uit het hedendaagse straatbeeld. Dankzij de drager voorop de fiets is ook het vervoeren van boodschappen of tassen heel gemakkelijk. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan transportfietsen. Dus wat voor maat, kleur of model u ook zoekt, bij Transportfiets online vindt u altijd een fiets die helemaal bij u past. In onze webshop vindt u producten van goede kwaliteit voor de laagste prijs. Komt u ergens anders hetzelfde product tegen voor een lagere prijs? Neem dan contact met ons op, dan bieden wij u (inclusief verzendkosten) een nieuwe, lagere prijs aan.

Contact opnemen

Wilt u graag een moederfiets kopen, maar heeft u nog een vragen over de verschillende fietsen die u in ons assortiment vindt? Neemt u dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 010 – 3400 955 of een e-mail te sturen naar info@transportfiets-online.nl. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van een passend advies.

Merken

Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp