Abus Iven Chain 8210 ART2 140cm

84,95

Abus is een Duits merk dat al jaren goed scoort met hun (fiets)sloten van hoogwaardige kwaliteit. Dit Abus Iven Chain Kettingslot 85 cm zwart is een 8 mm dikke vierkante ketting met een functionele, hoogwaardige, Meshwebbing kettinghoes met lange levensduur om beschadiging aan het frame te voorkomen.

Vergelijk
  • Showroom van +300m². Elke zondag open
  • Betaal in termijnen meer info klik hier
  • 100% rijklaar levering mogelijk. Plan je proefrit in
  • Laagste prijsgarantie en 14 dagen bedenktijd

Algemeen

Kleur

Merk

More

ART goedgekeurd

Lengte van de slot

Type slot

 

 

Abus Iven Chain 8210 ART2 140cm

De ketting van de ABUS Iven 8210 heeft 8mm dikke gehard stalen schakels die voldoende braakwerend zijn. De lengte van de ketting is 110 cm maar is ook beschikbaar in 85cm. Om de bescherming te vergroten heeft ABUS de ergonomische body van het Iven kettingslot gemaakt met de ABUS softcase technologie die een zeer hoge impact-resistentie heeft. Hierdoor kan die erg harde klappen verdragen en is het kettingslot moeilijker open te breken.
Dit kettingslot is uitgevoerd met een vaste cilinderslotkop, dit geeft een hogere mate van gebruikersgemak bij het dagelijks vastleggen van uw fiets.

ART-2 keurmerk
Verder heeft de Stichting ART aan dit slot een veiligheidscertificaat gehangen van het niveau ART-2. Hiermee vormt dit fietsslot een goede beveiliging tegen diefstal, maar u kunt dit slot het beste in combinatie met een ringslot gebruiken

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Abus Iven Chain 8210 ART2 140cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X