Transportfiets Online

Qwic Atlas Vario MTR Trapez

Qwic Atlas Belt MTR Trapez

De Qwic Atlas Vario MTR Trapez biedt jou, een geheel nieuwe fietservaring aan!

 

De traploze automatische technologie (Enviolo Automatic) zorgt voor een geheel nieuwe fietservaring. Stel de gewenste trapsnelheid in en de traploze automatische techniek past het Enviolo-systeem aan zodat deze altijd met dezelfde snelheid trapt, zelfs wanneer je een heuvel op- of afgaat.

De Atlas Vario MTR  is voorzien van hydraulische schijfremmen. Dit remsysteem is het beste wat je kan krijgen. Schijfremmen zijn simpelweg uitgevonden om meer remkracht te hebben terwijl je minder hard je rem inknijpt. Daarnaast brengt het een aantal voordelen met zich mee zoals minder vuiligheid, langere levensduur, minder slijtage en een stoere look.

Niet alleen is deze e-bike, met haar traploze versnellingen, een garantie op heel veel snelheid. Hij is ook nog eens voorzien van CST anti-lekbanden. De Platinum Protector serie van het merk CST is het beste van het beste als het gaat om anti-lekbanden. Als je deze band kapot wilt krijgen, moet je wel van heel goede huize komen. Deze band heeft een combinatie van 2 materialen. Dubbele bescherming dus!

Een aluminium frame biedt vele voordelen ten opzichte van een stalen frame. Aluminium frames zijn lichter in gewicht dan staal. Een ander voordeel van een aluminium frame is het feit dat aluminium niet kan roesten. Bij een (lak)beschadiging zal het frame niet roesten. Dit kan bij een staal frame wel voorkomen.

Verder is de Atlas Vario MTR uitgerust met een riemaandrijving. Een riemaandrijving is een aandrijving waarbij gebruik gemaakt wordt van een kunststof riem in plaats van een ‘traditionele’ ketting. Dit heeft meerdere voordelen, zoals:

 

Last but not least­, biedt deze e-bike de mogelijkheid tot Smartphone-ondersteuning. Met de app bedien je de verschillende ondersteuningsniveaus, zie je de gereden afstand, bedien je verschillende instellingen, krijg je een inschatting van het mogelijke bereik, zie je de accucapaciteit en bepaal je je eigen route met de handige fietsnavigatie. Kortom, de smartphone wordt het fietsdisplay!

Exit mobile version