Transportfiets Online

Qwic Premium FN7.1 heren e-bike

qwic premium FN7 (3)

Qwic Premium FN7.1 heren e-bike

De luxe afwerking, de sterke en stille motor en de slimme accu maken de QWIC Premium MN7 tot een zeer comfortabele elektrische e-bike. De e-bike is volledig uitgevoerd met hydraulische velgremmen, lock-out voorvork en schakelsensor voor een unieke rijervaring.

Deze sensor biedt ondersteuning tijdens het fietsen, wat ervoor zorgt dat het fietsen natuurlijker en prettiger aanvoelt.

Een combinatie van 7 versnellingen en anti-lekbanden van het merk CST, maken dat de fiets snel, doch rustgevend te gebruiken is. Het is nier meer nodig, om bang te zijn voor banden die lek gaan. Deze anti-lekbanden zijn niet met slecht 1, nee met maar liefst twee lagen beschermt.

De prijswinnende elektrische fiets met stille middenmotor en de gesloten kettingkast zorgen ervoor dat deze fiets erg onderhoudsvriendelijk is. Hooguit, af en toe, een vuiltje verwijderen. Een gesloten kettingkast, betekent bovendien, geen ratelende kettingen. Ook kun je simpelweg schakelen, terwijl je stilstaat.

 

Prijzen

De combinatie van comfort maar ook de 7 versnellingen, een zeer krachtige motor en de fluisterstille aansturing maken de QWIC Premium N7.1 een echte prijswinnaar. Zo is de QWIC Premium N7.1 al meerdere jaren achter elkaar gekozen tot ‘Beste elektrische fiets met voorwielmotor’. Daardoor is dit een zeer comfortabele elektrische fiets voor woon-werkverkeer. Concluderend door het testpanel: “Deze fiets is zeer goed afgewerkt en heeft een prima actieradius. Verder heeft de N7.1 een sterke ondersteuning, een extra stevig slot, prettige rijeigenschappen, geïntegreerde verlichting en zelfs een handige gadget: een usb-aansluiting in het display.” – Testwinnaar volgens ANWB (2016, 2017), Telegraaf (2016, 2017, 2018) en Elektrischefietsen.com

 

 

 

 

Exit mobile version