Transportfiets Online

Qwic Urban FN7 dames e-bike

2019_cutout_urban_fn7_female_midnight-blue copy-min

Qwic Urban FN7 dames e-bike 

De chique Urban FN7 is de luxere versie van de Urban FN7 Lite en de perfecte e-bike, voor comfortabele tochten in en rondom de stad. Met de voorwielmotor en zeven naafversnellingen is geen helling te hoog en vormt wind geen obstakel meer. Deze fiets geeft met de combinatie 7 (naaf)versnellingen en Schwalbe anti-lekbanden, garantie op veel snelheid, zonder het oplopen van lekke banden. 

Dankzij de hydraulische schijfremmen kun je goed anticiperen op de drukte in de stad. 

De motor in het voorwiel heeft een koppel van 30Nm. Deze wordt aangedreven via een rotatie- en krachtsensor. Dit maakt het dat het fietsen met deze e-bike, zich vormt tot een unieke ervaring.    

De uitneembare accu is geplaatst in het frame. Deze is mooi afgewerkt en valt niet erg op.  Het mooie aan de frame, is dat deze is gemaakt van aluminium. Dit zorgt er namelijk voor dat het gewicht van de fiets lichter valt, dan een fiets met een stalen frame. Bovendien is een aluminium frame roestvrij, wat er voor zorgt dat de fiets langer mee zal gaan en onderhoudsvriendelijk is. Hooguit, af en toe, een vuiltje verwijderen. 

In het keuzemenu kun je zelf de actieradius en hulpmotor instellen. 

Deze Qwic Urban FN7 elektrische fiets heeft een in hoogte verstelbare stuurpen en een geveerde voorvork. Hierdoor kun je genieten van optimaal comfort tijdens de langere ritten. 

 

En last, maar absoluut niet least, biedt deze e-bike de mogelijkheid tot Smartphone-connection. De speciaal voor QWIC ontwikkelde software zorgt er namelijk voor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de e-bike. Onderweg, op je fiets, alle informatie rondom jou en jouw fietservaring(en), te zien vanaf je smartphone! Een typische fiets, voor deze tijd! 

Exit mobile version