Spirit Cargo Transportfiets 28 inch 26 inch en 24 inch

De nieuwe spirit cargo transportfiets 28 inch, 26 inch en 24 inch maakt fietsen helemaal leuk. Transportfietsen worden al jaren gebruikt, hier is uiteraard ook een reden voor: ze rijden gewoon hartstikke fijn!  De spirit cargo transportfiets is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.  Dit is een hele goede verandering, de transportfietsen stonden namelijk bekend voor hun verzekerheid. Dit betekent dat de fiets stevig was, lang mee ging en zorgde voor extra gemak tijdens het fietsen.

Deze fietsen zijn van licht materiaal gemaakt, zo zorgt de gedekte kettingkast ervoor dat je kleding schoon en netjes blijft. De transportfiets is voorzien van voor en achter LED verlichting. Deze is gemonteerd waardoor je veilig de weg op kan gaan zonder een vervelende dynamo.


Onze aanbod aan Spirit Cargo Transportfiets


Tientallen jaren geleden reden mensen al op deze prachtige transportfietsen en sinds een aantal jaar geleden is het ook weer erg populaire geworden in deze tijd. Dit is eigenlijk niet veranderd sinds die tijden, behalve het feit dat de fietsen tegenwoordig met meer kwaliteit en steviger gemaakt kunnen worden. Het is vaak wel lastig om een juiste fiets te kiezen, er is namelijk erg veel keuze. Voor het gemak hebben we onze transportfietsen geplaatst in eenvoudige categorieën, dan kun je tenminste makkelijk vinden welke fiets voor jou bedoeld is.

De Spirit Cargo is een zeer trendy transportfiets met een stevige voordrager wat ideaal is voor het vervoeren van goederen of boodschappen. De fiets wordt gemaakt met een aantal idealen in het hoofd. De belangrijkste hiervan zijn comfort, veiligheid en het uiterlijk.

Deze transportfietsen zijn te verkrijgen in 28 inch, 26 inch en 24 inch, verder hebben we verschillende soorten kleuren in onze assortiment. Bekijk hierboven alle onze Spirit Cargo transportfietsen.

Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp