Betaalmogelijkheden en verzending

Betaalmogelijkheden en verzending

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Transportfiets Online. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op Transportfiets Online. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn extra kosten aan verbonden.

AfterPay

AfterPay voert voor Transportfiets Online het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500. Er wordt 4.5% extra in rekening gebracht voor transacties via AfterPay

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

in3 (in 3 termijnen)

Met In3 geeft u de mogelijkheid aan uw klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat Gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagd, stijgt de gemiddelde orderwaarde van uw webwinkel!

Met Gespreid betalen van in3 wordt de eerste termijn direct betaald in de checkout van uw webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan In3.

Verzending

Plaatst u de bestelling vóór een bepaalde tijdstip (zie voor tijdstip bij product zelf), dan zal het product dezelfde dag verstuurd worden. Voor Spirit Fietsen geldt het vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Voor de Popal fietsen geldt, voor 15:00 de volgende dag in huis. Wij versturen ook naar België, we berekenen voor de verzending €15,- extra.

We bezorgen de fietsen ook 100% rijklaar. U kunt dus direct gebruik maken van uw fiets. 100% rijklaar wordt alleen in Nederland geleverd. Er zullen montagekosten bijkomen indien de fiets afgemonteerd geleverd moet worden, deze kosten kan je zien op de afrekenpagina. Voor leveringen buiten Nederland is het enkel mogelijk om de fiets in doos te laten leveren (tegen betaling).