Betaalmogelijkheden en verzending

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Transportfiets Online. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op Transportfiets Online. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn extra kosten aan verbonden.

Klarna

Transportfiets Online biedt u de mogelijkheid om met Klarna te betalen. Klarna voert voor Transportfiets Online het volledig achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna per e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen.

U kunt bij Transportfiets Online betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website. 

Let op! Ook met de betaalmethode Klarna hoort u twee e-mails van ons te ontvangen. Extra kosten voor Klarna achteraf betalen is 2% van uw aankoopbedrag.

In de eerste e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en in de tweede mail een bevestiging dat uw betaling is goedgekeurd door Klarna. Heeft u deze tweede mail niet ontvangen? Dan is uw bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen en wordt deze daarom ook niet in behandeling genomen.

in3 (in 3 termijnen)

Met In3 geeft u de mogelijkheid aan uw klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat Gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagd, stijgt de gemiddelde orderwaarde van uw webwinkel!

Met Gespreid betalen van in3 wordt de eerste termijn direct betaald in de checkout van uw webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan In3.

Verzending

Plaatst u de bestelling vóór een bepaalde tijdstip (zie voor tijdstip bij product zelf), dan zal het product dezelfde dag verstuurd worden. Voor Spirit Fietsen geldt het vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Voor de Popal fietsen geldt, voor 15:00 de volgende dag in huis. Wij versturen ook naar België, we berekenen voor de verzending €15,- extra.

We bezorgen de fietsen ook 100% rijklaar. U kunt dus direct gebruik maken van uw fiets. 100% rijklaar wordt alleen in Nederland geleverd. Er zullen montagekosten bijkomen indien de fiets afgemonteerd geleverd moet worden, deze kosten kan je zien op de afrekenpagina. Voor leveringen buiten Nederland is het enkel mogelijk om de fiets in doos te laten leveren (tegen betaling).

Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp