Popal Daily Dutch

Popal Daily Dutch Transportfiets 28 inch, 26 inch en 24 inch

De Popal Daily Dutch transportfiets is te verkrijgen in verschillende maten en soorten. Zoals 28 inch, 26 inch en 24 inch voor heren, dames en kinderen. Transportfietsen worden al jaren gebruikt, hier is uiteraard ook een reden voor: ze rijden gewoon hartstikke fijn! De Popal Daily Dutch is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dit is een hele goede verandering, de transportfietsen stonden namelijk bekend voor hun verzekerheid. Dit houdt in dat de transportfiets vroeger erg stevig was, lang mee ging en zorgde voor extra gemak tijdens het fietsen. Dit is tegenwoordig nog steeds het geval.

popal daily dutch


Onze collectie van Popal Daily Dutch Transportfiets

De Popal Daily dutch fietsen zijn erg veilig en comfortabel. Dit is uiterst belangrijk bij het aanschaffen van een fiets en zeker bij Popal weten ze dit. Deze zeer betaalbare transportfietsen zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Ze zijn van licht materiaal gemaakt, zo zorgt de gedekte kettingkast ervoor dat je kleding schoon en netjes blijft. De transportfiets is voorzien van voor en achter LED verlichting. Deze is gemonteerd waardoor je veilig de weg op kan gaan zonder een vervelende dynamo.

Natuurlijk gaat het niet alleen om looks en moet er ook gekeken worden naar de onderdelen van de fiets. Zoals eerder genoemd zijn ze allemaal van hoge kwaliteit, ze hebben alleen andere dingen te bieden afhankelijk van de prijs. Een duurdere fiets heeft bijvoorbeeld meer versnellingsmogelijkheden of draadloze fietsverlichting. Goedkopere modellen hebben soms zelfs geen versnellingen, maar dit is helemaal aan jou. Je kiest zelf wat je zou willen op je fiets, er zit altijd wel iets voor je bij.

We hebben ook categorieën met kinderfietsen, jongensfietsen en meisjesfietsen. Deze fietsen zijn natuurlijk specifiek bedoeld voor kinderen. Hier moet extra opgelet worden tijdens het kopen van een fiets. Ten eerste moet je een leuke fiets kiezen die bij je kind past. Met ons uitgebreid assortiment zit er sowieso wel een stoere jongensfiets of een schattige meisjesfiets bij. Ten tweede is het belangrijk om te kijken hoe de fiets in elkaar steekt en wat de onderdelen zijn. Zijwieltjes zijn natuurlijk erg belangrijk voor jonge kinderen, net als de optie om makkelijk en moeilijk af te stappen. Als je dit lastig vindt om te zoeken, kun je uiteraard contact zoeken. Wij helpen je maar al te graag.