Transportfiets dames

Bij Transportfiets online is een dames transportfiets bestellen heel gemakkelijk. Met onze laagste prijs garantie weet u zeker dat u niets teveel betaalt! En bij ons geniet u ook nog eens van gratis verzending in heel Nederland. Voor 13.00 besteld? Dan kunt u de volgende dag al rondfietsen op uw hippe transportfiets! Binnen onze damescollectie bieden wij vele diverse modellen. Of u nou een modern, kleurrijk, retro of stoer model zoekt; bij Transportfiets online vindt u gegarandeerd een damesfiets die op uw wensen aansluit! Qwic heeft meerdere collecties zoals de Qwic Premium en de Qwic Performance
Bestel uw dames fiets bij dé transportfietsspecialist
Al onze transportfiets zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit komt door de stevige materialen die gebruikt zijn.Dankzij ons grote assortiment aan verschillende fietsen heb je ook nog de keuze om te kiezen voor attributen en onderdelen die het fietsen net wat makkelijker maken. Denk aan dingen zoals een extra comfortabel zadel, een extra bagagedrager voorop of versnellingen. De keuze is reuze bij Transportfiets online!

Filter
X


Transportfiets dames kopen bij de specialist in transportfietsen

Alle modellen van onze transportfiets dames hebben een unieke look die zorgt voor een hele persoonlijke transportfiets voor dames, er zit natuurlijk ook verschil in het design van de fiets. Je zou bijvoorbeeld voor een erg retro uitziende transportfiets dames kunnen gaan, maar ook voor een hele moderne. Met de uitgebreide keuze aan transportfietsen kun je uren zoet zijn met het zoeken naar een nieuwe fiets!

Natuurlijk gaat niet alles om hoe de fiets eruitziet. Kwaliteit en veiligheid staat altijd voorop en dat garanderen wij dan ook volledig. Alle onze transportfiets dames en andere fietsen die wij aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor optimale veiligheid. De verschillende materialen waar de fietsen van gemaakt zijn, zijn erg stevig en bieden veel weerstand. Dankzij het grote assortiment aan verschillende fietsen heb je ook nog de keuze om te kiezen voor attributen en onderdelen die het fietsen net wat makkelijker maken. Denk aan dingen zoals een extra comfortabel zadel, een extra bagagedrager voorop of versnellingen. Fietsen kan erg leuk zijn, kies daarom een leuke dames transportfiets die ook erg praktisch is.

Het kiezen van een leuke dames transportfiets is misschien lastig, niet omdat je niet weet wat je wilt, maar omdat er zoveel keuze is. Als je hulp nodigt hebt, kun je uiteraard altijd contact zoeken. Het kiezen van de juiste fiets kan erg leuk zijn. Kies een transportfiets damesfiets niet alleen bij je past in stijl, maar je ook geruststelling geeft. We hebben ook nog transportfiets heren, kinderfietsen, omafietsen, jongensfietsen en meisjesfietsen.
Als je niet zeker weet welke fietsmaat je moet halen, kijk dan in het overzicht hier beneden: