Polisport Bubbly Maxi Achterdrager kinderzitje moederfiets

49,95

Het achterzitje, de Polisport Bubbly Maxi Achterdrager , is ontworpen door een Nederlands Ontwerp bureau. De slanke veilige kuipvorm van het achterzitje biedt voldoende ruimte. De Polisport Bubbly Maxi Achterdrager is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (9 tot 22 kilo). Het achterzitje wordt bevestigd aan de bagagedrager van de fiets. Het handige achterzitje kan makkelijk bevestigd worden zonder gereedschap. Het achterzitje is inclusief grijze armsteunen.

Vergelijk
100% Rijklaar - Levertijd: 2-7 werkdagen
  • Showroom van +300m². Elke zondag open
  • Betaal in termijnen meer info klik hier
  • 100% rijklaar levering mogelijk. Plan je proefrit in
  • Laagste prijsgarantie en 14 dagen bedenktijd

Algemeen

Kleur

 

 

More

accessoires

 

 

Polisport Bubbly Maxi Achterdrager kinderzitje moederfiets

De Polisport Bubbly maxi is een kinderzitje voor kinderen tussen de 1 en 6 jaar oud (met een gewicht tussen de 9 en 22 kg). Het zitje is dankzij het uitgekiende ontwerp heel eenvoudig te bevestigen. U kunt hierbij zelf kiezen of u een model wilt dat aan het frame bevestigd wordt, of een model dat aan de achter drager vastgemaakt wordt – net wat op uw fiets het beste uitkomt!

Het Nederlandse ontwerpersbureau dat de Polisport Bubbly maxiheeft uitgedacht, Van der Veer Designers, heeft uiteraard met alle veiligheidseisen rekening gehouden. Zo is de slanke kuipvorm van het zitje ideaal voor de bescherming van uw kind. Ook beschikt het zitje over een EN 14344 keuring, een driepuntsgordel met veiligheidssluiting en een reflector.

Het voetenbankje is niet alleen voorzien van beschermplaten, het is ook zonder gereedschap te verstellen. Handig als uw kind snel groeit! De grijze armsteuntjes zorgen voor optimaal comfort.

Extra tips :

  • Het is belangrijk om de voetjes van uw kinderen goed te beschermen tegen spaakbeknelling. Een zitje met riempjes en een jasbeschermer zijn daarvoor zeker niet altijd voldoende. Installeer ook een goede spaakafscherming van hard plastic en plaats die op de groei – die beentjes worden snel langer!
  • Ook de vingers van uw kindje kunnen klem komen te zitten in de zadelvering. Hiervoor kunt u speciale bescherming installeren.
  • Wanneer u uw Polisport Bubbly maxi op de bagagedrager monteert, is het belangrijk om het extra stevig aan het frame te bevestigen.
  • Controleer of het achterzitje op de juiste plek gemonteerd is. Te ver naar voren kan het uw kind beknellen, maar te ver naar achteren kan het juist voor kantelgevaar zorgen. Test dit rustig uit.
  • Vergeet zeker bij jongere kinderen niet om het gordeltje vast te zetten voor extra ondersteuning.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Polisport Bubbly Maxi Achterdrager kinderzitje moederfiets”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X