Fietstochten – Onze tips

Een fietstocht is niet alleen een erg leuke activiteit, je ziet vaak ook allerlei mooie dingen onderweg. Heb je geen inspiratie voor een leuke fietstocht? Dan hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Fietstocht, Vogue legend damesfiets 28 inch light green

Fietstocht: de Elfstedentocht

De laatste keer dat de Elfstedentocht plaats heeft gevonden is alweer jaren geleden. Veel mensen vinden dit jammer en zouden dit moment graag een keer zelf ervaren. Om dit toch een beetje te kunnen beleven is de Elfstedentocht op de fiets enorm populair geworden. De Elfstedentocht is prima te doen op de fiets en kan in elk seizoen worden gereden. De route is zeer makkelijk te volgen omdat u gewoon de bordjes ‘Elfstedenroute’ kunt volgen. De fietstocht kun je beginnen in één van de elfsteden, maar wordt het meest gestart in Leeuwarden. De hele route is 230 kilometer, wat voor beginners vaak te hoog gegrepen is. De route is goed te doen voor de ervaren fietsers, maar kan ook prima verspreid worden over meerdere dagen.

Een fietstocht in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt als u een fietstocht wilt plannen. Toch is het een hele mooie en bijzondere route. Het gaat om de noordkant van Amsterdam, een plek die ontzettend veelzijdig is. Hier vind je onder andere dijkhuisjes, boerderijen en leuke straatjes. De route is ongeveer 15 kilometer lang en is eenvoudig te vinden op het internet. Hierbij kunt u ervoor kiezen om hem uit te printen of om hem op uw telefoon te volgen.

Een fietstocht langs de molens

Dit is een bijzondere route die start in leiden, waarbij u langs verschillende molens fietst. Dit is niet alleen prachtig om te zien, het brengt ook een nostalgisch gevoel naar boven. Als u ervoor kiest om deze route te gaan fietsen, dan kunt u onderweg heerlijk picknicken bij de prachtige tussenstop. Deze nostalgische fietstocht in Zuid-Holland is ongeveer 35 kilometer lang en is eenvoudig te vinden op het internet. Dus print hem uit of volg de aanwijzingen op uw telefoon!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp