Fietsroute tips

Wil jij fietsen op de mooiste plekjes van Nederland? Een keer een andere kant van Nederland zien? Als je even niet weet waar je naar toe wilt fietsen hoef je nu niet meer verder te zoeken. Wij helpen je namelijk graag door je een aantal tips te geven voor bijzondere en leuke fietstochten in ons prachtige Nederland. Goed voorbereid aan de fietstocht beginnen? Bekijk hier al onze Popal Daily Dutch transportfietsen die ideaal zijn voor een veilige en comfortabele fietstocht.

Fietsroute 1: Den Haag – Rotterdam

De ‘Den Haag – Rotterdam’ fietsroute heeft een behoorlijk rijke historie. Zo kun je het verleden van het Hof van Delfland zien. De verbinding tussen Den Haag en Rotterdam is zeer bijzonder en wordt door velen als prachtig ervaren. De route kun je zowel beginnen in Den Haag als in Rotterdam. Met de route van Den Haag tot Rotterdam kom je langs vele bekende plekken zoals De Hofvijver en Huis ten Bosch. Je komt ook langs vele leuke dorpjes zoals Oude Leede en Klein Delfgauw. Ontdek zelf ook deze super leuke fietsroute, die voor iedereen toegankelijk is. De route is ongeveer 31 kilometer. Op het internet kun je verschillende routes vinden.

Fietsroute 2: La Trappe route Brabant

Het speciaalbiertje La Trappe wordt al sinds 1884 gebrouwen in de Bierbrouwerij de Koningshoeven. Deze plek is ontzettend rijk aan historie en erg bijzonder om te zien. De brouwerij is het uitgangspunt voor de omliggende route. Er zijn twee bestaande fietsroutes vanuit de La Trappe brouwerij. Deze fietsroutes leiden je door de mooie Brabantse natuur en als vanzelfsprekend kom je ook veel cafés tegen langs de fietsroute. De fietsroutes zijn tussen de 33 km en 56 km. Ook van de La Trappe route in Brabant zijn op het internet divesre routes te vinden.

Fietsroute 3: Zuiderzee fortenroute

Tot slot willen wij je attenderen op deze fietsroute vlakbij onze hoofdstad. Dichtbij Amsterdam is namelijk een hele mooie locatie te vinden. Een plek vol met forten, dijken en sluizen. Dit is een bijzonder plekje van Nederland dat veel geschiedenis met zich meedraagt. Op de fiets kun je deze mooie plek bekijken vanuit diverse hoeken. De fietsroute is ongeveer 42 kilometer en leidt je langs het IJsselmeer waar de Zuiderzee vroeger was. Je kunt de tocht starten op verschillende locaties. Het is zeker de moeite waard!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp