Altec Delta N3 Damesfiets 28 inch zwart

Een geschikte fietslocatie voor een fietsvakantie

Veel mensen dromen van een fietsvakantie waarbij ze even helemaal tot rust kunnen komen. Maar er zijn tegenwoordig zoveel verschillende leuke fietslocaties te bedenken, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij twee prachtige fietslocaties voor u uitgelicht die allebei hun eigen charmes en voordelen hebben. Beide locaties hebben daarnaast ook vaak fietsevenementen die zeker de moeite waard zijn!

Fietsvakantie in Zwitserland

Zwitserland heeft een zeer interessant routenetwerk. Er zijn veel fietstochten die erg zwaar en moeilijk zijn, maar er is ook genoeg keuze in de wat makkelijkere tochten. Het grote voordeel aan een fietsvakantie in Zwitserland is de diversiteit in de omgeving. In dit land kunt u genieten van veel verschillende soorten landschappen, waardoor u even helemaal tot rust komt. Het land kent een hoop leuke mountainbikeroutes die ook voor beginnende fietsers of hobbyisten goed te doen zijn. Behalve de mountainbikeroutes heeft u natuurlijk ook voldoende tijd om kennis te maken met de bijzondere cultuur. Dit land is dus uitermate geschikt voor een combinatie van sport en ontspanning!

Fietsvakantie in Nederland

Nederland klinkt misschien niet direct als de perfecte fietslocatie, maar er is veel meer te zien dan u denkt! Waarom helemaal naar een ander land gaan als je ook dichtbij kunt genieten van nieuwe omgevingen en een leuke fietsvakantie? In elke provincie is wel wat nieuws te beleven. Woon je in het noorden van het land? Ga dan eens helemaal naar het zuiden, navigeer je weg door Brabant, Limburg of Zeeland. Hetzelfde geldt ook andersom: Ga eens naar Friesland, Drenthe of Groningen. Als je eenmaal bij de grens bent kun je ook de keuze maken om een stukje door te rijden naar België of Duitsland!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp