fiets display

De voordelen van een fietsdisplay

Bosch heeft met de Bosch Nyon de mooiste en meest complete fietsdisplay ooit gemaakt. De uitgebreide Bosch Nyon fietsdisplay maakt Bosch fietsen klaar voor een nieuwe generatie. Verscheidene merken zullen dit systeem natuurlijk in hun topmodellen implementeren, maar Transport Online heeft al een optie om een fiets die is uitgerust met dit prachtige display te kopen, namelijk de Cube Delhi Hybrid SL serie.

Een luxe fietsdisplay

De extreem luxe Cube Delhi Hybrid SL serie elektrische fietsen is standaard uitgerust met het Bosch Nyon systeem. Dit prachtige display vervangt het Bosch Intuvia display dat we kennen van andere Bosch systemen. Net als het vorige systeem kunt u met deze nieuwe fietsdisplay eenvoudig alle basisopties doorlopen en bedienen met het stuur van de fiets. De Bosch Nyon maakt de connectie tussen fiets en gebruiker intiemer dan ooit: met deze nieuwe fietsdisplay kunt u de snelheid en ritafstand lezen en verbinding maken met uw smartphone!

Fietsdisplay als verlening van je smartphone

Het Nyon display is een e-bike controller, navigatiesysteem, fitnesstrainer en smartphone in één. Deze fietsdisplay werkt als een verlenging van uw smartphone, dat u tijdens het fietsen in staat stelt de telefoon op te nemen, muziek af te spelen en berichten te ontvangen. Het grafische 4,3” kleurendisplay zorgt ervoor dat u onderweg niets meer mist en nooit de weg kwijtraakt! Het GPS systeem van de Nyon display navigeert u zo van A naar B, maar kan ook een bepaald traject afleggen dat u eenvoudig met uw smartphone of computer kunt plannen.

Navigeren met de fietsdisplay

De Bosch Nyon display navigeert in 2D of 3D, zowel op de weg als door het bos. Het systeem berekent de beste route en houdt daarbij rekening met uw actieradius. Ook kunt u uw activiteiten volgen om ze later terug te bekijken, maar ook om later uw routes met anderen te delen of om bijvoorbeeld te zien hoeveel hoogtemeters u heeft afgelegd tijdens de rit. Ook kunt u met de Bosch Nyon navigatie eenvoudig een terras of toilet zoeken tijdens uw fietstocht, net als de navigatie in de auto toelaat!

Fietsdisplay als trainingshulp

Ook voor de sportieve fietser is het Nyon systeem ideaal! De logfunctie slaat niet alleen fitnessdata als traject en hoogte op, maar ook met welke cadans u gereden heeft en hoe uw hartslag was. Na uw rit kunt u deze data in de online portal analyseren.

Hoe werkt de fietsdisplay?

Voor meer informatie over het Nyon systeem kunt u het YouTube kanaal van Bosch e-bike Systems raadplegen. Hierop zijn diverse tutorials te vinden die stap voor stap allen mogelijkheden van de fietsdisplay doorlopen. Op deze manier kunt u op eigen tempo kennis maken met alle mogelijkheden van de Nyon fietsdisplay

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp