Dames fietsen

De nieuwe Popal fietsen

Nederlanders fietsen meer dan ieder ander volk ter wereld. Het is dus ook helemaal niet vreemd dat er in ons kleine kikkerlandje de meest uiteenlopende fietsen geproduceerd worden. Van bakfietsen tot superlichte racefietsen, en van luxueuze modellen tot goedkope transportfietsen voor dames of heren. Opvallend is echter dat er tot enkele decennia geleden maar weinig fietsen waren die daar een beetje tussenin vielen. Dat wil zeggen: fietsen die voor een redelijke prijs verkocht worden, maar toch degelijk en stevig zijn. En waarmee je zowel fijne tochtjes kan maken als flink wat bagage kan vervoeren. En nu is daar de transportfiets Popal: een gat in de markt!

Ontstaan van Popal transportfiets

Dat interessante gebrek aan voldoende degelijke, betaalbare fietsen viel ook de gebroeders Popal op. Popal had in 1999 besloten om zelf dan maar te kijken of ze dergelijke modellen konden gaan produceren. En voilà, in 2008 stonden de eerste Popal fietsen in de winkels! Het waren trendy transportfietsen met een hoge kwaliteit, die toch voor een prima prijs verkocht konden worden: ideaal voor de nuchtere Hollanders met hun bekende zuinigheid! Niet voor niets veroverden de transportfietsen van Popal al snel een serieus marktaandeel.

Popal fietsmodellen

Inmiddels heeft Popal meer dan 300 modellen op de markt gebracht, allemaal met hun eigen voordelen, zodat iedereen precies voor die fiets kan gaan die het beste aansluit op zijn of haar fietsgewoontes en –behoeftes. De Daily Dutch N3 is bijvoorbeeld een uitstekende transportfiets: licht, maar toch stevig genoeg om er flink wat tassen mee te vervoeren. En wat de denken van de Daily Dutch Season+? Deze hippe dames transportfiets prefect voor dagelijks gebruik in de stad: degelijk en duurzaam dankzij de dubbele standaard en terugtraprem. En met voldoende ruimte om bagage te vervoeren! Benieuwd naar de andere Popal transportfietsen? Bekijk ze hier!

Popal: voor iedereen een geschikte transportfiets

Ondanks de enorme groei van Popal transportfiest is het merk nog altijd een echt familiebedrijf, dat nog steeds werkt met de drie kernprincipes waar het ooit mee is opgericht: Waar voor je geld, Service & Garantie en Snel & Betrouwbaar. Met andere woorden: een Popal fiets heeft altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en waarbij u als klant ook na aankoop nog geniet van een uitstekende service. Zo hoopt het merk uiteindelijk in iedere schuur een transportfiets van Popal te hebben staan: voor jong en oud, mannen en vrouwen, recreatiefietsers en forenzen.

Dames Popal Transportfietsen

Dames Popal Transportfietsen

Kinder Popal Transportfietsen

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Voorraadactie op alle E-bikesBekijk

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2021 tweewieler.nl
× WhatsApp